Om stenene

Oplev den fantastiske variation og skønhed i vores ædelstene.

Der er 96 forskellige slags højglanspolerede sten i denne blanding. Halvædelstenene anvendes til bla.: Sanseterapi, healing, stiftmosaik og løssalg i museer souvenirbutikker etc.

Køb en pose og find selv dine skatte, her et eksempel fra markedsdage på Møn, børnene elsker jagten på de smukke sten, kun fantasien sætter grænser for salgssetuppet. Her,, Klintekongens mine.”

Vi leverer salgsmontrer som er tilpasset kundens ønske. Det være sig en skattekiste, en sandkasse, en gammel kuffert kun fantasien sætter grænserne her. Vi tilstræber et tema som er relevant for kunden. Salgsformen er køb en pose og fyld den selv.

Vi oplever børn bruge lang tid på at udvælge de sten der skal i posen. Stenene sælges også til terapeutiske formål da der er en beroligende effekt ved hændernes kontakt med ædelstenene dette sammen med synsoplevelsen er meget virksomt.

Selv de mindste kan være med, ofte sammen med bedsteforældrene. Selv en lille pose kan det tage lang tid at fylde, familien nyder at være sammen om ,, skattejagten “